iRobot Roomba s9+

iRobot Roomba s9+
Stofzuigen is steeds een heel werk als je alles grondig gedaan wil hebben. Daarom is een robotstofzuiger echt wel de oplossing, deze doet alles terwijl jij andere en leukere dingen kan gaan doen. Door de iRobot Roomba s9+ te kopen ontzorg je jezelf helemaal, deze krachtige en beste robotstofzuiger brengt mooi alle kamers in kaart om er zeker van te zijn dat hij geen stofje achterlaat. Als het vuilreservoir van de iRobot Roomba s9+ vol is, dan gaat deze robotstofzuiger naar zijn oplaadstation om, jawel, zichzelf te ledigen.


Bekijk bij Coolblue   Bekijk bij Bol.com

Voor en nadelen van de iRobot Roomba s9+

  • Controleer en programmeer zelf je robotstofzuiger via de WiFi -verbinding en afstandsbediening. Je kan deze perfect aansturen via Google Home of Alexa. Je kan deze zelfs besturen wanneer je niet thuis bent.
  • De beste robotstofzuiger voor dierenharen en vuil dat diep in tapijten zit.
  • Brengt zelf elke plaats in kaart om zo tot de beste reiniging te komen.
  • Maakt zichzelf autonoom leeg! Je hoeft niets meer te doen, enkel af en toe de grote stofzuiger zak eens leegmaken.
  • Virtuele muur: Jij kan bepalen waar de stofzuiger mag komen, of waar deze niet mag komen dankzij de virtuele muur.
  • Geen HEPA-filter
  • Kan zelf geen deuren openen

iRobot Roomba s9 plus

Ervaring en reviews iRobot Roomba s9+

De iRobot Roomba s9+ is zowat de beste robotstofzuiger met het grootste gemak die je op dit ogenblik kan vinden. De iRobot Roomba s9+ is heel gemakkelijk en handig in gebruik. Dankzij de app voor je smartphone en een eventuele integratie met Google Nest Home of Alexa kan je deze van overal ter wereld aansturen, laten starten of stoppen. Zo kan je deze dus perfect programmeren als je afwezig bent, of snel laten stofzuigen als je onderweg bent naar huis.


Bekijk bij Coolblue   Bekijk bij Bol.com

Door zijn compact design kan de iRobot Roomba s9+ echt overal stofzuigen, in hoeken, onder meubels, … . Het intelligente systeem van deze robotstofzuiger brengt alle kamers en alle obstakels in kaart en stofzuigt hier perfect rond. Door de kamers in kaart te brengen gaat de iRobot Roomba s9+ er ook voor zorgen om zo efficiënt mogelijk te stofzuigen, om het stofzuig werk zo snel mogelijk klaar te krijgen, maar ook om de batterij zo efficiënt mogelijk te gebruiken. In stille modus heeft deze een autonomie van maar liefst 2 uur, waarna deze zich zal gaan opladen (en ook ledigen) in zijn oplaadstation.

Door een virtuele muur bij de iRobot Roomba s9+ in te stellen bepaal jij of er plaatsen zijn waar deze robotstofzuiger niet mag komen. Zo kan je bijvoorbeeld perfect rond de etensbakjes van je huisdieren omheen gaan.